KERKHOF architecten BNA – Goed Plan!

Visie

Het bureau kiest tijdens het ontwerp- en bouwproces bewust voor een structuur waarin alle betrokken samenkomen en vooral samenwerken. Zodat er uitwisseling van ervaring en kennis plaats vindt, wat de kwaliteit van het ontwerp verhoogt.

KERKHOF architecten is betrokken bij veranderingen in zowel de ruimtelijke als de organisatorische aspecten van het bouwen. De opdrachtgevers zijn behalve woningcorporaties en projectontwikkelaars, ook kopers en huurders, of andere toekomstige gebruikers.

KERKHOF architecten neemt boven op de creatieve rol tevens een adviserende, begeleidende of sturende taak op zich bij het ontwerpen voor deze particuliere opdrachtgevers. Wij willen de wensen van onze opdrachtgevers zo veel mogelijk ‘ruimte’ geven door ondersteuning met kennis van zaken en in helder gestructureerde processen.

In diverse projecten werken wij bovendien met de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van technische innovaties in milieu- en energiegebruik. Er wordt een integrale aanpak bij het ontwerp gezocht, hierbij staat naast technische innovatie ook het gebruiksgemak voorop.