KERKHOF architecten BNA – Goed Plan!

Wie zijn wij

Welkom bij KERKHOF architecten, een jonge dynamisch architectenbureau dat zich ontwikkeld tot een bureau met een veelzijdige ontwerppraktijk. Het bureau is in 2006 opgericht door Yvonne Kerkhof (Kerkhof Bouwkundig Advies). Wij maken architectuur die wensen omzet in herkenbare en leesbare beeldentaal. De nadruk ligt op het verbinden van wensen, bebouwing en zijn omgeving.

Naast de architectonische en bouwkundige werkzaamheden is het bureau betrokken bij diverse advieswerkzaamheden, het betreft de volgende activiteiten:

2007 – heden     Onafhankelijke advies aan ruimtelijke afdelingen van gemeenten;
2007 – heden     Onafhankelijke advies aan bouw afdelingen van gemeenten;
2010 – heden     Verzorgen van inspiratie sessie/ bewonersbijeenkomsten voor ruimtelijke vraagstukken zoals herbestemming van gebouwen, grondslag  voorbeeldkwaliteitsplannen, stedenbouwkundige plannen en bestemmingsplannen;
2007 – 2013       Deskundig lid van Welstandscommissies in Noord Brabant (Sre);

Wij zijn verbonden aan de BNA (Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus) en zijn als  bureau geregisterd onder nummer: 19153

Oprichtster

In 2007 is Yvonne Kerkhof afgestudeerd aan de Technische universiteit te Eindhoven. Zij is ingeschreven in het architecten register, onder registratienummer:  1.071201.008. Daarnaast is zij als persoonlijk lid verbonden aan de BNA, onder registratienummer:  16409.

Linkedin